Geluk(kig) op de werkvloer

Jaarlijks krijgt 14% van de werknemers te maken met burn-out klachten en komt maar liefst 5% langdurig thuis te zitten. Om dit te voorkomen is het belangrijk om goed voor je werknemers te zorgen. Dit betekent niet alleen een goed salaris, een fijne werkplek en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Het gaat hier ook over het persoonlijke aspect. Uit onderzoek blijkt dat investering in persoonlijke ontwikkeling de kans op een mogelijke burn-out aanzienlijk vermindert. Het zorgt voor meer verbinding met elkaar en het werk dat men doet, meer begrip en het draagt bij aan een positief bedrijfsresultaat.

Werknemers die goed in hun vel zitten zijn 31% productiever, bezorgen het bedrijf waarvoor ze werken 37% meer winst, veroorzaken minder bedrijfsongevallen, worden minder snel ziek en zijn innovatiever. Geluk lijkt daarmee de sleutel te zijn naar ook zakelijk succes.

Ik ondersteun je graag om ‘geluk op de werkvloer’ binnen jouw bedrijf of afdeling op de agenda te zetten. Samen streven naar gezonde, energieke en gemotiveerde medewerkers die zich betrokken voelen binnen het bedrijf en kunnen doen waar ze goed in zijn.

Om dit te kunnen bereiken, zijn er verschillende gerechten mogelijk die Coachpraktijk Your Recipe serveert binnen het bedrijfsleven. Volledig afgestemd op de vraag vanuit het bedrijf. Coachpraktijk Your Recipe denkt graag met je mee en past de ingrediënten naar smaak aan.

Sinds november 2020 werk ik tevens samen met de Vitaliteitsgroep in Breda. Een landelijk opererende organisatie voor het bedrijfsleven t.b.v. de vitaliteit van mens en organisatie.