Versterk jouw veerkracht

Beschik jij altijd over een gezonde dosis veerkracht of kun jij wel een extra boost gebruiken? Als ik terugkijk op het afgelopen jaar behoorde ik het meest tot de laatstgenoemde groep. Zelfstandig ondernemen in combinatie met mijn gezin, corona perikelen, nieuwe uitdagingen, vreemde hobbels en met grote regelmaat buiten mijn comfortzone gestapt. Mijn zicht werd troebel en het knelde regelmatig tussen al mijn verschillende rollen. VEERKRACHT- ALARM! Dat is het moment waar ik mijn veerkracht moest aanspreken. Ook herkenbaar voor jou?

Lees meer »

Interview met Ilse Verwijmeren

Ilse heb ik alweer drie jaar geleden leren kennen tijdens de sportlessen van Mom in Balance. Zij net bevallen van haar eerste zoontje en ik zwanger van ons tweede kindje. Al joggend ontdekten we onze gezamenlijke interesse voor gezondheid en alles wat daarbij komt kijken. Ilse is orthomoleculair adviseur en hormooncoach en heeft mij al veel geleerd op dit gebied. Daarnaast  werken we graag samen aan persoonlijke trajecten daar waar het kan. Ilse woont samen met haar vriend en twee zoontjes op een boerderij in het prachtige buitengebied van Prinsenbeek. Wat is Ilse haar persoonlijk recept? Je leest het in dit interview!

Lees meer »

Webinar: Stressreductie

Een leuk nieuwtje dat ik graag met jou wil delen! Samen met (ondernemer en yogadocente) Maartje van Your natural flow is er in de afgelopen tijd een 4-weekse cursus ontwikkeld speciaal voor drukke moeders die minder stress maar juist meer balans, energie en rust willen ervaren in het dagelijks leven. Zo ontzettend gaaf! Om je meer informatie te geven hierover geven wij een gratis webinar op maandag 21 juni. Ben jij erbij? 

Lees meer »

Webinar: Creëer jouw persoonlijk recept

Wil jij informatie over hoe jij meer balans, energie en rust in je dagelijks leven kunt creëren? Wil je kennis maken met mij en alvast eens 'proeven' van coaching? Meld je dan nu aan door hieronder je gegevens in te vullen en ik zie je graag live a.s. donderdag om 20.00 uur!

Lees meer »

Wat is jouw mindset?

Toen mij dit de eerste keer werd gevraagd, stond ik even raar te kijken. Huh? Wat bedoel je precies? Grote kans dat ook jij hier niet direct een antwoord op hebt. Is helemaal niet gek, ik vertel je graag meer en benieuwd naar jouw antwoord later.

Lees meer »

Interview met Maartje Oostvogels

Maartje (39 jaar) ken ik al een lange tijd uit ‘ons’ dorp en onlangs hebben onze wegen elkaar weer gekruist, super leuk! Allebei startende ondernemers met een passie voor gezondheid. Samen brainstormen over dit alles doen we dan ook graag. Naast ondernemer en eigenaresse van love.nature.life | Your natural flow is Maartje moeder van twee én trekt ze er met haar gezin graag op uit in hun VW T3. Nieuwsgierig hoe Maartje alle ballen hoog houdt en zorgt voor balans, energie en rust in haar dagelijks leven? Ze vertelt het je in dit interview!

Lees meer »

Webinar: Creëer jouw persoonlijk recept

Wil jij informatie over hoe jij meer balans, energie en rust in je dagelijks leven kunt creëren? Wil je kennis maken met mij en alvast eens 'proeven' van coaching? Meld je dan nu aan door hieronder je gegevens in te vullen en ik zie je graag live a.s. donderdag om 20.00 uur!

Lees meer »

Interview met Marianne Bom

Marianne (40 jaar) is een sportieve duizendpoot! Ze is franchise owner van Mom in Balance regio Breda en daarnaast gewichtsconsulente met haar eigen praktijk ZóGezond Gewichtsconsulente. In haar vrije tijd rent en fietst ze graag en samen met haar vriend geniet ze regelmatig van heerlijk eten en drinken. Wil je weten hoe zij balans, energie en rust creëert in haar dagelijks leven? Ze vertelt het je in dit interview! 

Lees meer »

Incantatie.....say what?!

Als je gaat zoeken op het woord 'incantatie' dan is de eerste definitie hiervan 'toverspreuk' of 'toverformule'.  In mijn coaching geef ik klanten regelmatig de opdracht een persoonlijke incantatie te maken. Maar het is geen toveren, het begint met focus. 

Lees meer »

Let's move!

Een belangrijk ingrediënt om fit en gezond te blijven is beweging. Hoe staat het eigenlijk met jouw portie beweging? Staat het standaard op het weekmenu of is het een ingrediënt wat nog (te) vaak vervangen wordt?

Lees meer »

Gratis inspiratie voor jouw recept

Welkom bij Coachpraktijk Your Recipe! Leuk dat je mijn (nieuwe) website bezoekt. Binnenkort kun je op deze pagina terecht voor de nieuwste blogs en interviews. Wil je nu al gratis inspiratie ontvangen voor meer balans, energie en rust in je dagelijks leven?

Lees meer »