Wat zijn de specials van deze maand?

Specials als toevoeging aan jouw persoonlijk recept. Alles gericht op balans, energie én rust maar dan met een extra bite!

En die extra bite staat voor de samenwerking met verschillende lieve, leuke en mooie mensen. Ieder met hun eigen expertise, kennis en ervaring. En soms valt alles dan op zijn plaats. Met veel dankbaarheid voor de multidisciplinaire werkwijze en toffe samenwerkingen, introduceer ik met trots de volgende specials:

Online cursus Stressreductie                         v.a. € 129,-

Een 4-weekse cursus voor minder stress en meer rust, energie en balans in je dagelijks leven. Zet jezelf in beweging en ontdek wat de kracht van yoga in combinatie met persoonlijke coaching voor jou kan betekenen. 

In vier weken meer rust in je drukke leven als moeder

Samen met andere moeders ga jij de uitdaging aan! Informatie, inspiratie én motivatie, dat is wat wij jou geven. Natuurlijk ga jij zelf intensief aan de slag zodat jij de stappen kunt zetten naar meer balans, energie én rust in je dagelijks leven.

Startdata 20 september én 15 november 2021 Klik hier voor meer informatie.

Versterk je veerkracht                                         

In samenwerking met Woosh5 bied ik binnenkort de mogelijkheid jezelf te versterken in je veerkracht. Maak werken aan je persoonlijke groei onderdeel van je leven. 

13-weekse Balans Trek

Meet je huidige veerkracht niveau, doe online je oefeningen, neem contact op met jouw e-coach voor persoonlijke steun en houd je vorderingen bij. 


To be continued......