Wat zijn de specials van deze maand?

Specials als toevoeging aan jouw persoonlijk recept. Alles gericht op balans, energie én rust maar dan met een extra bite!

En die extra bite staat voor de samenwerking met verschillende lieve, leuke, mooie mensen en bedrijven. Ieder met hun eigen expertise, kennis en ervaring. En soms valt alles dan op zijn plaats. Met veel dankbaarheid voor de multidisciplinaire werkwijze en toffe samenwerkingen, introduceer ik met trots de volgende specials:

Online cursus Stressreductie                         v.a. € 129,-

Een 4-weekse cursus voor minder stress en meer rust, energie en balans in je dagelijks leven. Zet jezelf in beweging en ontdek wat de kracht van yoga in combinatie met persoonlijke coaching voor jou kan betekenen. 

In vier weken meer rust in je drukke leven als moeder

Samen met andere moeders ga jij de uitdaging aan! Informatie, inspiratie én motivatie, dat is wat wij jou geven. Natuurlijk ga jij zelf intensief aan de slag zodat jij de stappen kunt zetten naar meer balans, energie én rust in je dagelijks leven.

 Klik hier voor meer informatie.

Versterk je veerkracht                                    v.a. € 395,- 

Geef je veerkracht een boost met behulp van de 90 daagse online Balans Trek. Met de juiste energie, motivatie en aandacht kunnen meebewegen in allerlei omstandigheden. Niet opgebrand raken maar juist de regie voelen in alle rollen die je hebt. Dat is wat deze Trek jou gaat opleveren. 


In samenwerking met Woosh5 ondersteun ik jou in het trainen én versterken van je veerkracht daar waar jij het (extra) nodig hebt. Maak werken aan je persoonlijke groei onderdeel van je leven. Lees hier verder voor meer informatie.