Workout+

Een belangrijk ingrediënt om in balans te blijven is beweging. Hoe staat het met jouw portie beweging? Staat het standaard op het menu of wordt dit ingrediënt nog (te) vaak vervangen? Coachpraktijk Your Recipe zet je letterlijk én figuurlijk in beweging tijdens een Workout+.

 

Workout+
Een 1 op 1 sportieve outdoor workout in de natuur voor ieder gewenst niveau (van beginner tot gevorderd). Tijdens de workout kun je ook persoonlijke issues of struggles met mij bespreken op het gebied van work-life balans, stress en burn-out. Een personal training dus inclusief inspirerende coach sessie (en mogelijk een beetje spierpijn de volgende dag :)

Voor wie:
De workout+ is voor vrouwen die (onder begeleiding) actief willen zijn in de buitenlucht én een moment voor zichzelf zoeken om zo het hoofd leeg te maken en nieuwe, positieve energie op te doen.

Waar:
Liesbos Breda.
Verzamellocatie: kruising Torendreef/ Jachthuisdreef 4839 AM Breda

Wanneer:
Klik hier voor de actuele beschikbaarheid en reserveer direct een datum en tijdstip dat jou uitkomt.
 
Wat heb je nodig:
Sportkleding, -schoenen en een flesje water.

Kosten:
€25,- per workout. Een workout duurt 60 minuten.
(Betaling dient te worden voldaan na reservering) 

Tijdelijke actie:
Reserveer je een datum tijdens de huidige lockdown (dus doe je mee met een workout in de periode tot 20 april 2021) dan ontvang je een voucher waarmee je 10% korting ontvangt op een los consult. 

Ga jij vol positieve energie de lente tegemoet? Dan zie ik je graag tijdens één van mijn workouts.