Mijn persoonlijk recept

Op het moment dat ik te horen kreeg dat mijn functie als reisspecialist kwam te vervallen, wist ik het. Dit is het moment om mijn droom werkelijkheid te laten worden. Van het organiseren van reizen over de hele wereld naar de organisatie van ieders persoonlijke reis. Geen excuses meer.


Ok, niet helemaal van de één op andere dag een carrièreswitch natuurlijk, ik was er al een tijdje mee bezig. Coachopleiding afgerond, vele stagiaires en collega's begeleid binnen het bedrijfsleven, inspiratie-avonden georganiseerd, vertrouwenspersoon en leidinggevende taken. Alles gericht om met elkaar sterker te worden, het beste uit jezelf en de ander te halen. De overstap lijkt dus groter dan het daadwerkelijk is.

Mijn missie luidt: met plezier, motivatie én aandacht kunnen doen wat je leuk vindt, wat bij je past en waar je goed in bent. Leven naar je persoonlijk recept.

Of ik dat zelf altijd gedaan heb? Hahahaha ….nee hoor! Ik heb altijd hard gewerkt, mezelf voor 1000% gegeven, veel rekening gehouden met anderen, zelfs voor ze gedacht. De weken vlogen voorbij en in het weekend een volle agenda en uiteindelijk mezelf totaal voorbij gelopen. Hoe ik dat door had? Lichamelijke klachten, veel onrust en nauwelijks echt plezier beleven terwijl ik zoveel leuks om me heen had. Vanaf het moment dat ik verandering heb ingezet, ben ik beter gaan begrijpen wie ik ben, wat ik nodig heb en waar ik blij van word. Ook heb ik geleerd om beter naar mijn lichaam en gevoel te luisteren. Ik heb mezelf in beweging gezet, letterlijk en figuurlijk, en dat was een reis (of beter 'bumpy ride') om nooit meer te vergeten. Nog steeds profiteer ik dagelijks van deze ervaring dus het was het absoluut waard en daarvoor ben ik mijn goede coaches en begeleiders nog steeds erg dankbaar. Je hoeft het namelijk echt niet alleen te doen. 


In die periode is er veel met me gebeurd en inmiddels kan ik vol overgave zeggen dat ik mijn persoonlijk recept, my recipe for life, heb gevonden. Het is een recept dat continue verfijning vraagt, maar daardoor absoluut naar meer smaakt. Iedereen zou het eens moeten ervaren. En dat is nu precies de reden waarom ik ook graag met jou op zoek ga naar je persoonlijk recept; Your Recipe.

Liefs Carlijn