Versterk je veerkracht

Versterk je veerkracht in 3 maanden en doe mee aan het online coachingsprogramma met effectieve oefeningen, inspirerende filmpjes, nieuwe inzichten en technieken. Pak jij zelf de regie op weg naar meer balans, energie én rust?

Wat is veerkracht? 

Veerkracht is het vermogen om je aan te passen aan stress en tegenslag, te kunnen terugveren naar je oorspronkelijke positie of er zelfs sterker uit te komen. Het gaat over het omgaan met veranderingen. Hoe doe jij dat in alle rollen die je dagelijks vervult? Ervaar jij volledige mentale en fysieke balans of kun je wel een extra boost gebruiken? 

Voel jij je ook wel eens......

 

* (Te) moe aan het einde van de dag
* Snel boos of geïrriteerd

* Onrustig in hoofd en lijf
* Geleefd door jouw eigen to-do list
* Onzeker of je het allemaal wel goed doet

Boost jouw veerkracht in 90 dagen!

Vind de juiste balans tussen werk, gezin en jezelf met de 90-daagse Balans Trek. Een doordacht en wetenschappelijk onderbouwd online coachingsprogramma dat jou helpt om weer scherp te zien,  de regie terug te pakken en uiteindelijk meer balans, energie én rust te ervaren in je dagelijks leven. Door middel van diverse opdrachten, inspirerende filmpjes, nieuwe inzichten en technieken werk jij in 3 maanden aan het versterken van jouw veerkracht.  Ook wordt je begeleid door mij als jouw persoonlijke e-coach om dieper op zaken in te gaan en snel de juiste stappen te zetten richting jouw doel.

Is dat ook iets voor mij?

Het is bedoeld voor iedereen die een veelheid aan rollen te managen heeft. Of je nu als drukke moeder alle ballen in de lucht probeert te houden of je hebt net een nieuwe uitdagende functie die veel meer verantwoordelijkheid met zich meebrengt. Misschien ben je naast je baan wel mantelzorger voor iemand dierbaars. Je voelt het in ieder geval regelmatig knellen tussen al die rollen, vandaar die hoop op balans. 

Wil jij ook......

* Meer zelfvertrouwen voelen
* Tijd voor jezelf overhouden
* Een fijne, vrolijke sfeer in huis

* Ontdekken wat je echt belangrijk vindt 
* Problemen effectiever kunnen oplossen

* Beter kunnen omgaan met stressvolle situatie

Ja, dat wil ik!

Meld je dan nu aan voor de Balans Trek en start jouw traject op ieder gewenst moment. 

Nu eenmalig van € 495,-  voor slechts € 395,-

en ontvang 1 gratis videocall van 30 minuten met jouw e-coach

Hoe werkt het?

Na je aanmelding krijg je toegang tot een persoonlijk dashboard. Hier staan elke dag nieuwe oefeningen voor je klaar met wekelijks een ander thema. Voordat je met de oefeningen start wordt jouw veerkracht gemeten aan de hand van een vragenlijst en krijg je uitgebreid inzicht in jouw veerkrachtprofiel. Je stelt leerdoelen vast en met jouw persoonlijke coach binnen handbereik, ga je aan de slag. Aan het einde van het traject volgt nog een meting.  

In het kort: 

* 90-daagse online Coaching Trek
* Dagelijks effectieve oefeningen 
* Onbeperkte persoonlijke e-coaching
* Toegang op ieder gewenst moment én locatie
* Jij bepaalt je eigen tempo

Versterk jouw veerkracht voor dagelijks meer balans, energie en rust

Wil je meer informatie over het online coachingsprogramma, heb je vragen over de mogelijkheid voor een andere Trek of wil je eens persoonlijk kennismaken met mij? Neem gerust vrijblijvend contact met me op.

Coachpraktijk Your Recipe in samenwerking met Woosh5