Coaching bij Your Recipe

Kies je voor coaching bij Coachpraktijk Your Recipe dan kies je voor NAC Life Coaching. Maar wat is dat precies? 

Het NAC Life Coaching model, Neuro Associative Conditioning, is een sterk resultaatgericht model dat ontwikkeld is door Anthony Robbins. Het model bestaat uit 7 stappen die het mogelijk maken om jouw gewenste resultaat te bereiken. Het zorgt ervoor dat je begrijpt, beleeft, beweegt en de verandering blijvend maakt. Het doorbreekt een oud patroon dat niet meer dient en hiervoor in de plaats wordt een nieuw patroon geïntegreerd. Dit alles zorgt ervoor dat je emotioneel in balans bent en je in staat bent om een optimaal en blijvend resultaat te bewerkstelligen. 

Tijdens de coaching zijn we veel met elkaar in gesprek, ik zal je de juiste vragen stellen op het juiste moment en je, waar nodig, een haarscherpe spiegel voor houden. Ook zullen er momenten zijn waarop ik je in beweging zal brengen door middel van een opdracht of oefening. Natuurlijk wordt jouw toestemming vooraf gevraagd. 
Aan het eind van iedere sessie wordt er een actieplan gemaakt zodat jij verder thuis aan de slag kunt op weg naar jouw gewenste doel of resultaat. 
 
Heb je een vraag of twijfel je nog? Neem gerust contact met me op.